Skip to main content

Visio ja arvot

Viesti Otso Lahtiselta, URETEK Groupin toimitusjohtajalta 

URETEK on kansainvälisesti toimiva yhtiö, joka keksi ratkaista rakennusten painumaongelmia paisuvien geopolymeerien avulla. Yhtiön patentoimia menetelmiä on hyödynnetty maailmanlaajuisesti yli 100 000 projektissa, ja sovelluskohteina ovat olleet niin asuintalot, liikekiinteistöt kuin erilaiset infrastruktuurikohteetkin. POWERPILE Suomi Oy on teknisen asiantuntemuksensa, laadukkaiden palveluidensa ja yli 30 vuoden kokemuksensa ansiosta häiriöttömien korjausratkaisujen kiistaton edelläkävijä.  

Olemme ylpeitä maineestamme ja haluamme säilyttää johtavan markkina-asemamme myös tulevaisuudessa. Panostamme korkeatasoiseen tutkimukseen ja tuotekehitykseen, minkä ansiosta pystymme tarjoamaan asiakkaillemme entistä nopeampia, häiriöttömämpiä ja kustannustehokkaampia ratkaisuja erilaisiin painumaongelmiin.

Tavoitteenamme on ylittää asiakkaidemme odotukset. POWERPILE Suomi Oy:n palvelut valitaan pääsääntöisesti niiden tarjoaman lisäarvon takia: asiakkaamme kertovat toistuvasti, että POWERPILE Suomi Oy:n ratkaisut ovat sekä pidentäneet rakenteen elinkaarta että pienentäneet sen ylläpitokustannuksia. Ammattitaitoiset insinöörimme arvioivat mielellään rakennuksesi tilan, tarjoavat neuvoja ja antavat tukea kaikissa rakenteen elinkaaren vaiheissa.

Uskomme, että POWERPILE Suomi Oy:n palveluja ja paisuvia geopolymeerejä hyödynnetään tulevaisuudessa yhä enenevässä määrin ja että ne myös vaikuttavat tulevaisuudessa tehtäviin suunnitteluperiaatteisiin. Odotamme yhteistyötä kanssasi. 

Asiakaslähtöisyys

Asiakaslähtöisyys on keskeinen osa kaikkea, mitä teemme. Pyrimme ymmärtämään asiakkaidemme tarpeet ja vaatimukset sekä toimittamaan kestäviä ratkaisuja, jotka auttavat asiakkaitamme häiriöttömästi eteenpäin. 
Samalla se auttaa meitä kehittämään pitkän aikavälin yhteistyötä asiakkaidemme kanssa. 

Ammattitaito

Teemme työmme vahvalla ammattitaidolla ja hyödynnämme projekteissamme toimialamme parhaimpia menetelmiä. Näin pystymme takaamaan luotettavan palvelun ja toimittamaan laadukkaita ratkaisuja jokaiselle asiakkaalle jokaisessa projektissa. Lisäksi pyrimme saamaan ja säilyttämään kaikki toimialamme keskeisimmät akkreditoinnit. Näin varmistamme noudattavamme alamme viimeisimpiä vaatimuksia. 

Nolla työtapaturmaa

Olemme sitoutuneet pitämään työtapaturmien ja muiden vahinko- tai vaaratilanteiden määrän nollassa. Panostamme korkeatasoiseen työturvallisuuskulttuuriin ja noudatamme tarkkoja turvallisuusmenettelyjä, joiden avulla varmistamme, etteivät työntekijät, sidosryhmät tai ympäristö altistu vaaratekijöille missään vaiheessa. ”Nolla työtapaturmaa” on toimintamme keskeinen strateginen päämäärä ja jokaisen työntekijän henkilökohtainen ydinarvo.

 

Kasvu

Etsimme jatkuvasti uusia keinoja, joiden avulla voimme ratkaista maaperän rakenteesta aiheutuvia ongelmia. Kuuntelemme asiakkaidemme tarpeita ja haemme niihin sopivat ratkaisut. Tämä auttaa meitä syventämään asiakassuhteitamme, laajentamaan sekä ratkaisuvalikoimaamme että teknistä tietämystämme.  Kasvu tarkoittaa meille jatkuvaa kehittymistä.