Skip to main content

Toimitusjohtajan blogi

Olen onnekas voidessani matkustaa eri puolille maailmaa osana työtäni. Olen huomannut, että eri kulttuureja yhdistää erityisesti yksi asia, ja se on mielenrauhan arvostaminen. Tämän päivän nopeatempoinen tietoyhteiskunta tarjoaa ärsykkeitä jatkuvalla tahdilla, ja vaikuttaa siltä, että me ihmiset olemme oppineet arvostamaan vakaita perustuksia, joille voisimme rakentaa elämämme. 

Jotta voisimme ymmärtää ja palvella asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla, hyvä tavoitettavuus ja asiakkaiden huolellinen kuunteleminen ovat toimineet filosofisina ohjenuorinamme jo 40 vuoden ajan. Kuulemme toistuvasti, että turvallisuus, ammattimaisuus ja häiriöttömyys ovat kolme keskeisintä tekijää asiakkaiden etsiessä ratkaisua, joka voisi antaa heille mielenrauhan maaperän kantavuusongelmiin liittyvissä asioissa. 

Oli suosiomme taustalla sitten kykymme kuunnella asiakkaitamme, kykymme tarjota odotukset ylittävää palvelua tai se tosiseikka, että tarjoamme asiakkaillemme yksilöllisiä, pitkällä takuuajalla varustettuja ratkaisuja, voimme olla kiitollisia niille tuhansille kiinteistönomistajille, urakoitsijoille ja konsulteille, jotka ottavat meihin päivittäin yhteyttä etsiessään ratkaisua heikon maaperän aiheuttamiin ongelmiin. Lisäksi olemme ylpeitä pitkistä asiakassuhteistamme ja laadukkaista ratkaisuistamme, joiden avulla autamme asiakkaitamme häiriöttömästi eteenpäin. Meille olisi kunnia, jos voisimme auttaa sinua missä tahansa maaperään liittyvässä ongelmassa. 

Katso kaikki uutiset