Skip to main content

Avoin työpaikka talousosastolla

Haemme Espoon Haukilahden toimipisteeseemme CONTROLLERIA monipuolisiin taloushallinnon tehtäviin.

URETEK on kansainvälinen korjausrakentamisen kasvuyritys, joka ratkaisee maaperän painumaongelmia häiriöttömästi. Toimimme Suomen lisäksi mm. Ruotsissa, Englannissa, Kiinassa ja Baltiassa. Lisätietoja yrityksestämme löytyy verkkosivuiltamme www.uretekworldwide.com ja www.powerpile.fi.

Työtehtäviisi kuuluu tytäryhtiöiden kuukausittaiset tilinpäätökset, raportointi, kirjanpito, osto- ja myyntireskontra sekä kassanhallinnan tehtäviä. Odotamme sinulta kokemusta tilinpäätöksen laadinnasta sekä kirjanpidon tehtävistä. Kansainväliset arvonlisävero- ja verotuskäytännöt ovat halussasi.

Tarjoamme haasteita pelkäämättömälle ja aktiiviselle tiimipelaajalle näköalapaikan kasvavassa ja dynaamisessa yrityksessämme. Odotamme sinulta taloushallinnon koulutustaustaa, useamman vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä sekä sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Työsuhde alkaa mahdollisimman pian ja on aluksi määräaikainen elokuun 2018 loppuun.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään 14.6.2017 osoitteeseen finance@uretekgroup.com otsikolla ”controller”. Voit hakea tehtävää myös LinkedIn-profiilillasi. Hakemukset käsitellään niiden saapumisjärjestyksessä ja valinta tehdään, kun sopiva henkilö löytyy.

Lisätiedot: hallintojohtaja Jari Laine, puh. 050-599 2299. Puhelinaika pe klo 14-15 ja ti klo 14-15.

Katso kaikki uutiset