Skip to main content

URA

POWERPILE Suomi Oy:n työntekijät vahvistavat vuosi toisensa jälkeen, että parasta yrityksessämme on myynti- ja palvelukulttuuri, jossa yhdistyy sekä työn haastavuus että tiimityökeskeinen toimintamalli. POWERPILE Suomi Oy:n työntekijät ovat ylpeitä voidessaan työskennellä haastavien projektien parissa yrityksessä, jossa on hyvä liiketoimintapotentiaali.

Organisaatiomme työntekijät muodostavat nuorekkaan ja dynaamisen tiimin, jossa annetaan tilaa luovuudelle ja jokaisen omille kyvyille. Painotamme arvojemme mukaisesti asiakaslähtöisyyttä, ammattimaisuutta, avointa kommunikaatiota ja työntekijöiden välistä yhteishenkeä. Yrityksessämme jokaisella työntekijällä on mahdollisuus saavuttaa täysi potentiaalinsa, ja uskomme, että jokainen meistä voi muuttaa maailmaa.

Missionamme on auttaa asiakasta häiriöttömästi eteenpäin. Olemme kiinnostuneita kehityskykyisistä ja aidosti asiakaspalveluun orientoituneista kandidaateista. Jos olet kiinnostunut urasta POWERPILE Suomi Oy:llä, täytä alla oleva hakemus.

Avoin hakemus