Skip to main content

Teollisuusrakennukset

POWERPILE Suomi Oy:n korjausmenetelmät tarjoavat erinomaisen ratkaisun tuotanto- ja teollisuustilojen painumaongelmiin. Olemme tukeneet muun muassa lisäkuormilla rasitettuja automaatiolinjoja sekä nostaneet erilaisia lattiarakenteita eri puolella Suomea. POWERPILE Suomi Oy:n menetelmillä voidaan myös pienentää laitteisiin ja koneisiin kohdistuvaa tärinää, mikä on usein hankalaa perinteisillä korjausratkaisuilla.

Korjaustyöt sujuvat pienen kaluston ansiosta nopeasti ja pienin häiriöin. Asiakkaan ei tarvitse keskeyttää toimintaansa korjaustöiden takia, sillä POWERPILE Suomi Oy:n tiimi voi työskennellä pienellä alueella kerrallaan. Näin myös vältytään turhien seisakkien aiheuttamilta lisäkustannuksilta. Työyksikkömme on valmis tekemään töitä myös öisin ja viikonloppuisin, jos korjaustyöt eivät ole mahdollisia päiväsaikaan.

Korjausprosessi on asiakkaan kannalta siisti ja vaivaton. Perustukset tuetaan ja painumat oikaistaan nopeasti ilman pölyä ja sotkua. Tuotanto- ja teollisuustiloissa olevat koneet, hyllyt ja laitteet voivat olla paikoillaan koko korjauksen ajan. POWERPILE Suomi Oy toteuttaa kaikki korjausprojektit sovitussa aikataulussa asiakkaan tarpeet huomioiden.

Ylivoimainen ratkaisu vajonneiden lattioiden stabilointiin

Vajonneet lattiat ovat monissa tuotanto- ja teollisuusrakennuksissa merkittävä ongelma, ja niiden vaihtaminen on usein kallista ja aikaa vievää. POWERPILE Suomi Oy:n menetelmät eivät kuitenkaan vaadi lattioiden uusimista tai rakenteiden rikkomista, sillä geopolymeerimassa injektoidaan maaperään lattiaan porattujen reikien kautta. Kevyesti paisuva geopolymeeri täyttää ensin maaperässä olevat onkalot, minkä jälkeen se paisuu ja nostaa painuneen lattian tai laatan halutulle tasolle. Geopolymeeri saavuttaa kantavan lujuutensa noin viidessätoista minuutissa, minkä jälkeen korjatun alueen päältä voidaan ajaa trukilla tai kuorma-autolla. 

Kun maaperä on saatu vahvistettua ja lattiat nostettua, laattojen mahdollinen heiluminen pysähtyy. Korjaustyöt vaikuttavat positiivisesti asiakkaan liiketoimintaan myös pitkällä tähtäimellä:

  • Onnettomuuksien ja materiaalivahinkojen riski pienenee.
  • Tuotanto tehostuu, sillä esimerkiksi trukinkuljettajien ei tarvitse varoa lattiassa olevia kuoppia ja töyssyjä.
  • Kun lattiat ovat tasaiset, ajoneuvoihin kohdistuu vähemmän kuormitusta.

POWERPILE Suomi Oy:n menetelmien etuna on erityisesti niiden nopeus, sillä vajonneet tai kallellaan olevat lattiat voidaan nostaa jopa muutamassa tunnissa. Myös isommat projektit, kuten perustusten nostot, voidaan toteuttaa siten, etteivät korjaustyöt häiritse asiakkaan teollista tai kaupallista toimintaa. 

Tutustu referensseihimme alla olevista linkeistä ja tilaa kohdekartoitus www-lomakkeemme kautta. Palvelemme koko Suomen alueella.

Kiinnostuitko palveluistamme tai haluatko tarjouksen?

Jos haluat lisätietoa POWERPILE Suomi Oy:n tarjoamista palveluista tai pohdit, löytyisikö niistä ratkaisu rakennuksesi painumaongelmaan, soita asiantuntijoillemme numeroon 0400 400 800 tai jätä yhteydenottopyyntö www-lomakkeemme kautta. Asiantuntijamme auttavat sinua löytämään tarpeisiisi sopivan ratkaisun.

Referenssit

TEOLLISUUSRAKENNUKSEN 7000 M2:N KOKOINEN LATTIA TUETTIIN

Atelier Bretagne on auki viikon jokaisena päivänä asiakkaiden tilausrytmin ehdoilla. Aluslattiasta oli ajan myötä tullut huono, eikä se enää kestänyt jokapäiväisiä kuormia.

Lue lisää
Lue lisää

PAINUNEIDEN ANTUROIDEN STABILOINTI

Hallin laajennusta varten oli porattu porapaalut, mutta porauksen yhteydessä anturat olivat painuneet. POWERPILE tarjosi nopeimman ja helpoimman ratkaisun painuneiden anturoiden stabilointiin.

Lue lisää
Lue lisää