Skip to main content

Liikekiinteistöt

Lattioiden tai perustusten painuminen voi aiheuttaa monenlaisia toiminnallisia ja esteettisiä ongelmia niin kauppakeskuksissa kuin toimistoissakin. Niistä tavallisimpia ovat esimerkiksi jumittuneet ovet ja ikkunat, seiniin ilmestyneet halkeamat ja itsekseen vaeltelevat ostoskärryt.  

Rakenteen painumista ei kannata jättää huomiotta, sillä painumaongelmien aikaansaamat häiriöt ja niistä johtuvat tulonmenetykset tulevat pitkällä tähtäimellä aina kalliimmaksi kuin itse painuman korjaus, ja pahimmassa tapauksessa painumaongelmat voivat johtaa jopa tilojen sulkemiseen ja liiketoiminnan keskeytymiseen.

POWERPILE Suomi Oy on erikoistunut rakenteiden nopeaan tuentaan ja nostamiseen. Yhtiön käyttämillä menetelmillä korjaustyöt on mahdollista toteuttaa yksi alue kerrallaan tai liikkeen aukioloaikojen ulkopuolella, joten asiakkaan ei tarvitse keskeyttää liiketoimintaansa tai etsiä korvaavia tiloja remontin ajaksi, mikä pienentää korjauksesta syntyviä kustannuksia ja minimoi mahdolliset myyntitulojen menetykset. 

Lattian oikaisu tai suoristaminen onnistuu jopa tunneissa

POWERPILEn menetelmillä voidaan ratkaista kaikki yleisimmät painumisongelmat, kuten lattioiden vajoamiset ja perustusten painumiset. Koska korjaustyöt onnistuvat lattioita ja rakenteita rikkomatta, projektit ovat usein ohi muutamassa päivässä tai viikossa. Esimerkiksi painuneen lattian oikaisu tai suoristaminen kestää nopeimmillaan vain muutaman tunnin. 

Ratkaisemme painumaongelmia myös isojen saneerausten yhteydessä, jolloin korjaustyöt suunnitellaan siten, että asiakkaat voisivat jatkaa alkuperäistä projektiaan joko samanaikaisesti tai ilman merkittäviä viivytyksiä. Pienen kaluston ansiosta voimme työskennellä vaivattomasti myös kohteissa, joihin on hankala päästä isommilla laitteilla.   

Korjauksesta saatavia hyötyjä: 
•    Kiinteistön käyttömukavuus palautuu, ja tiloissa on jälleen turvallista asioida.
•    Liiketoimintaan kohdistuvat häiriöt katoavat.
•    Kylmäkoneet ja -laitteet toimivat jälleen moitteettomasti. 
•    Erilaiset esteettiset haitat, kuten seinien halkeamat ja hiusmurtumat, eivät aiheuta enää ongelmia.
•    Vakaat perustukset lisäävät rakenteen elinikää vuosikymmenillä.

Lattia painuu, mikä ratkaisuksi?

Painuneen lattian oikaisu tai suoristaminen onnistuu POWERPILEn menetelmillä nopeasti ja vaivattomasti. Voit tilata kohdekartoituksen soittamalla numeroon 0400 400 800 tai jättämällä yhteystietosi www-lomakkeemme kautta. Kohdekartoituksen avulla insinöörimme selvittävät, miksi rakennuksen perustus tai lattia painuu, ja suunnittelevat tarpeisiisi sopivan ratkaisun. 

Löydät esimerkkejä aikaisemmista projekteistamme alla olevista linkeistä. 

Referenssit

Hypermarketin perustukset korjattiin yöllä

Hypermarketin lattia tuettiin ja perustukset korjattiin yöllä

Lue lisää
Lue lisää

Varastokapasiteetti täyskäyttöön POWERPILE ratkaisujen avulla

Kansainvälisen vähittäistavarakauppaketjun varastotilan lattian alla oli todettu olevan maan tiivistymisestä aiheutuvia tyhjätiloja. Tämä ilmeni mm. laattojen liikkeenä trukin tai pumppukärryn ylittäessä laattojen saumakohdan.

Lue lisää
Lue lisää

POWERPILE SUOMI ESTI TOIMISTORAKENNUKSEN SORTUMISEN

Vantaalla sijaitsevassa 5-kerroksisessa toimistorakennuksessa oli havaittu painumaongelmia, jotka johtuivat maaperän laskeneesta kantokyvystä.

Lue lisää
Lue lisää

3 000 M² LATTIAA NOSTETTIIN AUKIOLOAIKOJEN ULKOPUOLELLA

Vuonna 2008 rakennettu Jämsän K-Citymarket kärsi epätasaisen lattian aiheuttamista ongelmista. Korjaustyöt tehtiin aukioloaikojen ulkopuolella, minkä ansiosta suosittu hypermarket pystyi jatkamaan liiketoimintaansa koko prosessin ajan. 

Lue lisää
Lue lisää