Skip to main content

Julkiset rakennukset

POWERPILE Suomi Oy:n painumisongelmien ratkaisu- menetelmät ovat ideaaliset ratkaistaessa julkisten rakennusten painumisongelmia. POWERPILE Suomi Oy:n ratkaisut ovat nopeita, koska ne eivät vaadi suuria kaivauksia tai lattioiden rikkomista, näin rakennuksen toimintaan ei aiheudu suurta häiriötä korjaustöiden aikana. Työt voidaan myös suorittaa aukioloaikojen ulkopuolella. POWERPILE Suomi Oy:n menetelmillä voidaan korjata kaikki yleisimmät painumisongelmat, kuten lattioiden vajoamiset ja perustusten painumiset, jotka yleensä ilmenevät jumittuneina ovina ja ikkunoina tai halkeamina seinissä.

Kiinnostuitko palveluistamme tai haluatko tarjouksen?

Jos haluat lisätietoa POWERPILE Suomi Oy:n tarjoamista palveluista tai pohdit, löytyisikö niistä ratkaisu rakennuksesi painumaongelmaan, soita asiantuntijoillemme numeroon 0400 400 800 tai jätä yhteydenottopyyntö www-lomakkeemme kautta. Asiantuntijamme auttavat sinua löytämään tarpeisiisi sopivan ratkaisun.

Referenssit

1700-luvulla rakennetun Royal Albert Museumin vajoaminen pysähtyi

Museon päärakennuksen, kolmikerroksisen tiilirakennuksen, vajoaminen oli jatkunut jo vuosisadan ajan. Rakennus oli vähitellen kallistunut osittain rakennelman alla olevan kanavan suuntaan.

Lue lisää
Lue lisää