Skip to main content

Infrastruktuuri

Heikko tai huonosti kantava maaperä voi aiheuttaa esimerkiksi tien- ja kadunpintojen haitallisia kallistuksia ja vinoutumia sekä asfaltin halkeilua. POWERPILE Suomi Oy:llä on laaja tuoteperhe erilaisten painumaongelmien korjaamiseen, ja ratkaisujamme voidaan hyödyntää niin maanteillä, rautateillä, satamissa kuin lentokentilläkin.

Tavallisimpia asiakasprojektejamme ovat erilaiset nostot, oikaisut ja stabiloinnit, mutta geopolymeereillä voidaan myös vahvistaa esimerkiksi kaivantojen tukiseiniä tai tukkia padoissa ilmeneviä vuotoja.

Olemme erikoistuneet jo olemassa olevien kohteiden painumaongelmiin. Kehittämämme korjausratkaisut ovat perinteisiä menetelmiä nopeampia, hellävaraisempia ja joustavampia myös pieniä kohteita korjattaessa, ja ne saattavat olla monesti jopa ainut vaihtoehto silloin, kun infrapuolen rakenteita joudutaan tukemaan jälkikäteen.  

Käyttämämme geopolymeerit ovat pitkäikäisiä ja kestävät hyvin dynaamista kuormitusta. Ne tarjoavat täydellisen ratkaisun projekteihin, jotka on toteutettava tiukalla aikataululla ja joissa halutaan välttää häiriötä tuottavia purkutöitä.

Kokenut ja ammattitaitoinen henkilöstömme toteuttaa korjaustyöt laadukkaasti ja joustavasti myös vaativissa olosuhteissa. Liikenteeseen kohdistuvat häiriöt jäävät vähäisiksi, sillä asennustiimimme voi työskennellä esimerkiksi öisin tai ruuhka-aikojen ulkopuolella, jolloin liikenne voi jatkua muina aikoina normaalisti.

Kiinnostuitko palveluistamme tai haluatko tarjouksen?

Jos haluat lisätietoa POWERPILE Suomi Oy:n tarjoamista palveluista tai pohdit, löytyisikö niistä ratkaisu rakennuksesi painumaongelmaan, soita asiantuntijoillemme numeroon 0400 400 800 tai jätä yhteydenottopyyntö www-lomakkeemme kautta. Asiantuntijamme auttavat sinua löytämään tarpeisiisi sopivan ratkaisun.

Lataa esitteemme tästäPowerpile Suomi Oy.pdf

Lentokentät

POWERPILE Suomi Oy:n korjausratkaisut mahdollistavat kiitoratojen, rullausteiden, lattioiden ja rakennusten oikaisun ja tasapainottamisen.

Lue lisääLue lisää

Rautatiet

Heikosta maaperästä johtuvat painumat ja kallistumat hidastavat junien kulkua ja ovat luonnollisesti myös suuri turvallisuusriski.

Lue lisääLue lisää

Tiet

Painuneet tai kallistuneet tiet, jalkakäytävät ja siltapenkereet tuetaan ja oikaistaan liikennettä häiritsemättä.

Lue lisääLue lisää

Satamat

POWERPILE Suomi Oy on valmis korjaamaan satamalaiturit, rantamuurit, padot ja aallonmurtajat.

Lue lisääLue lisää