Skip to main content

Sovellukset

POWERPILE Suomi Oy:n teknologiaa on sovellettu menestyksekkäästi yli 100 000 projektissa eri puolilla maailmaa. Sovelluskohteina ovat olleet niin omakotitalot, julkiset rakennukset, liikekiinteistöt, teollisuusrakennukset, lentokenttien kiitoradat, historialliset rakenteet kuin rautatietkin.

POWERPILE Suomi Oy hyödyntää ratkaisuissaan ainutlaatuisia paisuvia geopolymeerejä, joiden avulla voidaan parantaa maaperän riittämätöntä kantavuutta. Geopolymeerit ovat vahvoja, joustavia ja veteen liukenemattomia. Ne myös kestävät hyvin maaperässä mahdollisesti olevia vieraita kemikaaleja, eivätkä ne ole alttiita pakkaselle. Kaikki POWERPILE Suomi Oy:n kehittämät geopolymeerit on luokiteltu ympäristöystävällisiksi.

Laadun varmistamiseksi POWERPILE Suomi Oy:n käyttämiä geopolymeerejä on kehitetty, jalostettu ja testattu yli 30 vuoden ajan. Testit ja käyttökokemukset ovat osoittaneet geopolymeerit luotettavaksi ratkaisuksi lukuisissa eri kohteissa ja ympäristöissä. Geopolymeerit säilyttävät lujuusominaisuutensa koko rakennuksen elinkaaren ajan, eikä niiden käyttäytyminen muutu merkittävästi edes veden vaikutuksesta.

Voit tutustua aikaisempiin projekteihimme alla olevista linkeistä. Olemme korjanneet menestyksekkäästi tuhansia erilaisia kohteita, joten jos et löydä referenssiä, joka vastaa tarpeitasi, ota yhteyttä teknisiin asiantuntijoihimme. 

Kiinnostuitko palveluistamme tai haluatko tarjouksen?

Jos haluat lisätietoa POWERPILE Suomi Oy:n tarjoamista palveluista tai pohdit, löytyisikö niistä ratkaisu rakennuksesi painumaongelmaan, soita asiantuntijoillemme numeroon 0400 400 800 tai jätä yhteydenottopyyntö www-lomakkeemme kautta. Asiantuntijamme auttavat sinua löytämään tarpeisiisi sopivan ratkaisun.

 

Infrastruktuuri

POWERPILE Suomi Oy:n käyttämä geopolymeeriteknologia soveltuu erinomaisesti painuneiden teiden, rautateiden, lentokenttien ja satama-alueiden korjaamiseen.

Lue lisääLue lisää

teollisuusrakennukset

Teollisuustilojen ja varastojen lattiat ja seinät sekä koneiden perustukset voidaan vahvistaa ja tukea nopeasti, taloudellisesti ja häiriöttömästi. 

Lue lisääLue lisää

Liikekiinteistöt

Olemme erikoistuneet perustusten nopeaan tuentaan ja nostamiseen. Pyrimme siihen, että asiakkaamme voivat jatkaa toimintaansa häiriöttömästi koko korjauksen ajan.  

Lue lisääLue lisää

Julkiset rakennukset

POWERPILE Suomi Oy:n menetelmistä on löytynyt ratkaisu monen julkisen rakennuksen painumisongelmaan. Menetelmämme eivät vaadi kaivauksia, minkä ansiosta korjaustyöt etenevät nopeasti ja jälkiä jättämättä.

Lue lisääLue lisää

Asuintalot

POWERPILE Suomi Oy vahvistaa ja tasapainottaa asuintalojen vajonneet perustukset tai painuneet lattiat nopeasti, taloudellisesti ja häiriöttömästi.

Lue lisääLue lisää

Historialliset rakennukset

POWERPILE Suomi Oy on ratkaissut onnistuneesti linnojen, kirkkojen, muistomerkkien ja muiden historiallisesti arvokkaiden kohteiden painumaongelmat.

Lue lisääLue lisää