Skip to main content

Liikekiinteistöt

POWERPILE tarjoaa luotettavat ja laadukkaat ratkaisut erilaisten kauppojen, hypermarkettien ja toimistojen painumaongelmiin.  

”Oli todellakin ammattireiskat asialla, ja homma hoitui erittäin hienosti. Myyntimieskin oli oikein tehokas ja hoiti hommansa hyvin ja ammattimaisesti. Henkilöt olivat myös todella mukavia ja juttelivat kaikenlaista, kun seurasin heidän työskentelyään.”
- POWERPILE Suomi Oy:n asiakas

Kaikki projektit, kuten vinossa olevan lattian oikaisu tai sokkelin korjaus, toteutetaan häiriöttömästi yksi alue kerrallaan tai liikkeen aukioloaikojen ulkopuolella. Olemme koonneet tälle sivulle esimerkkejä erilaisissa liikekiinteistöissä toteuttamistamme korjausprojekteista.

Referenssit

Varastokapasiteetti täyskäyttöön POWERPILE ratkaisujen avulla

Kansainvälisen vähittäistavarakauppaketjun varastotilan lattian alla oli todettu olevan maan tiivistymisestä aiheutuvia tyhjätiloja. Tämä ilmeni mm. laattojen liikkeenä trukin tai pumppukärryn ylittäessä laattojen saumakohdan.

Sortumisvaarassa ollut Vaasatalo tuettiin geopolymeerien avulla

POWERPILE Suomi Oy:n tiimi päätti vahvistaa maaperän ja täyttää syntyneet tyhjätilat geopolymeeri-injektoinnin avulla.

POWERPILE SUOMI ESTI TOIMISTORAKENNUKSEN SORTUMISEN

Vantaalla sijaitsevassa 5-kerroksisessa toimistorakennuksessa oli havaittu painumaongelmia, jotka johtuivat maaperän laskeneesta kantokyvystä.

KAUPAN LATTIA NOSTETTIIN AUKIOLOAIKOJEN ULKOPUOLELLA

Vuonna 2008 rakennettu Jämsän K-Citymarket kärsi epätasaisen lattian aiheuttamista ongelmista. Korjaustyöt tehtiin aukioloaikojen ulkopuolella, minkä ansiosta suosittu hypermarket pystyi jatkamaan liiketoimintaansa koko prosessin ajan. 

Hypermarketin perustukset korjattiin yöllä

Hypermarketin lattia tuettiin ja perustukset korjattiin yöllä