Skip to main content

Infrastruktuuri

POWERPILE Suomi Oy:n teknologiaa on sovellettu menestyksekkäästi monentyyppisissä infrastruktuurikohteissa eri puolilla maailmaa, ja se tarjoaa täydellisen ratkaisun sellaisiin kohteisiin, joita ei voida sulkea korjaustöiden takia.

“Todella ammattitaitoista porukkaa. Rakenteet aiheuttivat jonkin verran hankaluuksia, sillä ne eivät olleet ihan sellaiset kuin suunnitelmissa, mutta ammattimiehet hoitivat ongelmat hienosti. Tämä on tämmöinen kevyen liikenteen väylä ja silta, joten häiriöttömyys oli sikäli loistava asia, että liikenne sai jatkua koko toimenpiteen ajan eikä kiertoteitä tms. tarvittu.”

- POWERPILE Suomi Oy:n asiakas

POWERPILE toteuttaa vaativimmatkin projektit huolellisesti ja laadukkaasti. Löydät esimerkkejä erilaisista infrastruktuuriprojekteista alla olevista linkeistä. 

Lentokenttä

Royal Australian Air Forcen tukikohdassa Williamtownissa oli useita halleja, jotka kärsivät pahoista painumaongelmista. 

Lue lisääLue lisää

Rautatie

ESG:n tekemät maaperätutkimukset osoittivat, että maaperä oli riittämätöntä ehdotetulle rautatievarikon kunnostamissuunnitelmalle. 

Lue lisääLue lisää

Rautatie

Regensburgin satama-alueella sijaitsevan rautatien raide (Stelcom system) oli painunut noin kolme senttimetriä. 

Lue lisääLue lisää

Tie

Tampereella Sammonkatu 14:n kohdalla ajorata oli painunut pahasti. Vaaratilanteita aiheuttanut painuma korjattiin kolmen illan aikana.

Lue lisääLue lisää

Satama

Projektin tavoite oli stabiloida laskurampin kiskoja tukevan 97m pitkän betonilaatan alapuolinen maa ja nostaa painunut laatta oikeaan korkeuteen.
Lue lisääLue lisää

Ajoramppi

Eteläsuomalaisen pysäköintihallin ajoramppien siirtymälaattojen päät olivat painuneet 12, ja 20 cm. Laatat nosto-oikaistiin laatannosto tekniikalla viiden tunnin työsuorituksella.
Lue lisääLue lisää

Silta

Helsingin kaupunki halusi nopean ja kestävän ratkaisun painumisongelman korjaamiseen. Painuminen oli ollut käynnissä yli 30 vuoden ajan ja oli viime vuosina voimistunut.
Lue lisääLue lisää

Kiviladonta

Korkean ja kapean kiviladonnan pelättiin sortuvan kaivutyön aikana ja mahdollisesti vaurioittavan viereistä rakennusta.
Lue lisääLue lisää

Raitiovaunukiskot

Pasilan vilkasliikenteinen raitiotie oli painunut noin 30 metrin matkalta. Painuman aiheuttajaksi arveltiin tärinää.

Lue lisääLue lisää