Skip to main content

Asuintalot

POWERPILE Suomi Oy toteuttaa perustusten nostot ja lattioiden oikaisut nopeasti, taloudellisesti ja häiriöttömästi. Korjaustyöt valmistuvat usein muutamassa päivässä tai viikossa, ja asukkaat voivat asua kodeissaan koko korjausprojektin ajan.

”Pojat, jotka korjausta tekivät, osasivat hommansa ja olivat erittäin fiksuja kavereita. Luulen, että he olivat veljekset. Todella asiallisia ja osaavia kavereita. Salaojakin säilyi, eikä mennyt tukkoon, kuten olisi voinut käydä."

- Seppo Lindholm, POWERPILE Suomi Oy:n asiakas

Olemme korjanneet toimintavuosiemme aikana satoja erilaisia asuintaloja eri puolella Suomea. Voit tutustua uusimpiin referenssikohteisiimme alla olevista linkeistä. 

Referenssit

Vanhan puutalon painuminen pysäytettiin – asukkaiden arki jatkui lähes keskeytyksettä

Käpylän tunnelmallisella puutaloalueella sijaitseva paritalo kärsi painumaongelmista. Talo oli rakennettu 1900-luvun alussa erittäin löyhän siltin päälle, ja ajan saatossa painuminen oli vaurioittanut erityisesti talon kuisteja.

KYMMENEN VUOTTA PAINUNUT OMAKOTITALO ON VIIMEIN VAKAA

Perustukset tuettiin ja talon kulma nostettiin PowerPile-geopolymeeripilareiden avulla. Talon oikaisu kesti kaksi päivää, minkä jälkeen talo oli suorassa. Vielä tärkeämpää on kuitenkin se, että tällä kertaa perustukset tuettiin peruskallioon asti. 

Kahden rivitalon painuminen pysäytettiin kustannustehokkaasti ja nopeasti

Vanha sorakuoppa oli täytetty huolimattomasti, ja täytön päälle maanvaraisesti rakennetut rivitalot olivat alkaneet painua pian valmistumisensa jälkeen.