Skip to main content

KOKEMUKSIA POWERPILEN PALVELUISTA

”Homma hoitui oikein hienosti. Kaverit tulivat nopeasti, ja kaikki tapahtui tosi nopeasti ja helposti. Ei mitään häiriötä tai haittaa mistään kenellekään. Homma tehtiin sovitussa aikataulussa, ei viivästynyt mikään ja kaikki kävi hienosti. Voi sanoa, että kaikki onnistui 100-prosenttisesti. Monet ovat käyneet meillä sen jälkeen ihailemassa työn jälkeä ja toteamassa, että olipa hyvä ratkaisu. Olen siis mainostanut teitä ja suositellut jo monille. Lopputuloksena siis ongelma korjaantui ja rakennus on nyt ryhdissään.”
- POWERPILE Suomi Oy:n asiakas

POWERPILE Suomi Oy:llä on yli 30 vuoden kokemus erilaisista painumaongelmista, ja yhtiön palveluvalikoima kattaa niin perustusten nostot, lattioiden oikaisut kuin erilaiset pohjanvahvistustyötkin. POWERPILE hyödyntää korjausratkaisuissaan geopolymeeriteknologiaa, jonka avulla rakennusten ja teiden painuminen saadaan pysäytettyä nopeammin ja kustannustehokkaammin kuin muilla markkinoilla olevilla menetelmillä.

Kattava kokemus takaa laadun

POWERPILE Suomi Oy:llä on kattava kokemus erilaisista projekteista, ja referenssikohteistamme löytyy niin omakotitaloja, teollisuus- ja liikekiinteistöjä, julkisia rakennuksia kuin erilaisia infrapuolen rakenteitakin. Jokainen korjausprojekti aloitetaan kohdekartoituksella, jonka avulla selvitetään maaperän olosuhteet ja rakenteen painumisen syy. Kohdekartoituksen jälkeen laaditaan korjaussuunnitelma ja valitaan kohteeseen sopivat geopolymeerit. POWERPILE Suomi Oy hallinnoi kaikkia työvaiheita suunnittelusta toteutukseen, joten asiakkaat voivat olla varmoja laadukkaasta ja kestävästä lopputuloksesta. 

Lähtökohtana tyytyväinen asiakas 

Positiiviset asiakaskokemukset ovat toimintamme lähtökohta, ja tavoitteenamme on, että yhteistyö kanssamme olisi mahdollisimman miellyttävää ja mutkatonta. POWERPILE Suomi Oy tunnetaankin laadukkaasta asiakaspalvelustaan, nopeista vastausajoistaan ja asiakaslähtöisistä ratkaisuistaan. Kartoitamme säännöllisesti asiakkaidemme kokemuksia, ja kyselyjemme perusteella jopa 90 prosenttia asiakkaistamme on tyytyväisiä saamaansa palveluun.  

Asiakaslähtöisiä ratkaisuja tuhansien projektien kokemuksella

POWERPILE Suomi Oy:ltä löytyy ratkaisut niin teollisuuden, infrastruktuurin kuin yksittäisten kuluttajienkin tarpeisiin. Voit tutustua aikaisempiin projekteihimme ja asiakkaidemme kokemuksiin alla olevista linkeistä. Olemme korjanneet menestyksekkäästi tuhansia erilaisia kohteita, joten jos et löydä referenssiä, joka vastaa tarpeitasi, ota yhteyttä teknisiin asiantuntijoihimme. Kerromme mielellämme lisää palveluistamme ja suunnittelemme tarpeisiisi sopivan ratkaisun. 

Kokemuksia POWERPILEn palveluista

Asiakkaidemme tyytyväisyys ja kokemukset ovat meille tärkeitä. Jos olit erityisen tyytyväinen saamaasi palveluun tai jos jokin asia jäi kaihertamaan mieltäsi, kerro se meille! Voit lähettää palautetta osoitteeseen asiakaspalvelu@powerpile.fi

Kiinnostuitko palveluistamme tai haluatko tarjouksen?

Jos haluat lisätietoa POWERPILE Suomi Oy:n tarjoamista palveluista tai pohdit, löytyisikö niistä ratkaisu rakennuksesi painumaongelmaan, soita asiantuntijoillemme numeroon 0400 400 800 tai jätä yhteydenottopyyntö www-lomakkeemme kautta. Asiantuntijamme auttavat sinua löytämään tarpeisiisi sopivan ratkaisun.

 

Infrastruktuuri

POWERPILE Suomi Oy:n teknologia on sovellettu menestyksekkäästi monentyyppisissä infrastruktuuri korjausrakentamisessa ympäri maailmaa. 

Lue lisääLue lisää

Teollisuusrakennukset

POWERPILE Suomi Oy:n innovatiivinen geopolymeeri teknologiaa on sovellettu menestyksekkäästi yli 100 000 projektissa ympäri maailmaa monentyyppisissä kohteissa.

Lue lisääLue lisää

Liikekiinteistöt

POWERPILE Suomi Oy:n innovatiivinen geopolymeeri teknologia on sovellettu menestyksekkäästi yli 100 000 projektissa ympäri maailmaa monentyyppisissä kohteissa.

Lue lisääLue lisää

Asuintalot

POWERPILE Suomi Oy vahvistaa ja tasapainottaa asuintalojen perustuksia nopeasti, taloudellisesti ja häiriöttömästi.

Lue lisääLue lisää

Julkiset rakennukset

POWERPILE Suomi Oy:n korjausprosessi soveltuu hyvin julkisiin rakennuksiin, korjaus on nopea, ja häiriötön eikä vaadi kaivauksia.

Lue lisääLue lisää

Historialliset rakennukset

POWERPILE Suomi Oy on ratkaissut onnistuneesti linnojen, kirkkojen, muistomerkkien ja muiden historiallisesti arvokkaiden kohteiden painumaongelmat.

Lue lisääLue lisää

Akkreditointi

Useat eri tahot ovat testanneet itsenäisesti POWERPILE Suomi Oy:n menetelmiä ja teknologioita. 

Lue lisääLue lisää