Skip to main content

Nopea korjaus minimoi painumisen aiheuttamat vahingot 

Rakennuksen epätasainen painuminen aiheuttaa monenlaisia ongelmia ja lisäkustannuksia niin omakotiasujalle kuin liiketoiminnan harjoittajallekin. Rakennukseen tai rakenteeseen ilmestyneisiin painumiin kannattaakin reagoida hyvissä ajoin, sillä jos painumista ei pysäytä, voi se johtaa

  • Putkistojen ja sähköjohtojen vaurioihin
  • Merkittäviin esteettisiin ja toiminnallisiin haittoihin
  • Rakennuksen tai rakenteen arvonmenetykseen
  • Liiketoiminnan lisäkustannuksiin tai tuotannon keskeytyksiin
  • Tuhoisiin rakenteellisiin seurauksiin ja pahimmassa tapauksessa jopa rakennuksen tai rakenteen romahtamiseen.

Painumaongelmat voivat aiheuttaa merkittäviä terveys- ja turvallisuusriskejä myös teillä, rautateillä, satamissa ja lentokentillä.

Painuman korjauksesta saatavat hyödyt

Mitä pahemmaksi painumaongelman päästää, sitä kalliimpaa ja hankalampaa on luonnollisesti myös painuman korjaaminen. Hyvissä ajoin aloitettu korjaus minimoi painumisen aiheuttamat vahingot ja korjauksen kokonaiskustannukset. Pitkällä tähtäimellä korjaus tuo mukanaan myös monia muita etuja:

  • Rakennuksen tai rakenteen käyttöikä pitenee, ja rakennusta voidaan käyttää sille suunnitellulla tavalla.
  • Rakennuksen arvo säilyy ja mahdollisesti jopa nousee.
  • Rakennuksen käyttäjäturvallisuus paranee.
  • Arki sekä kotona että työpaikalla helpottuu, koska ovet, ikkunat, viemäriputket ja tehtaiden koneet toimivat jälleen moitteettomasti. 
  • Liiketoiminnan kustannukset pienenevät, koska painumisesta johtuvat toimintahäiriöt katoavat.

POWERPILE Suomi Oy:n korjausratkaisut ja -teknologiat 

POWERPILE Suomi Oy hyödyntää palveluissaan ainutlaatuista geopolymeeriteknologiaa, jonka avulla rakennusten, teiden ja muiden rakenteiden painuminen saadaan pysäytettyä nopeasti ja kustannustehokkaasti. Jokainen korjaus suunnitellaan niin, että valitut korjausratkaisut sopivat juuri niihin olosuhteisiin, jotka ovat kyseisellä työmaalla.

Geopolymeeriteknologia on hyvin edistyksellinen innovaatio. Perinteiset paalutus- ja tuentaratkaisut vaativat usein raskaiden koneiden käyttöä ja kaivauksia. Monet paalutusmenetelmät, kuten porapaalutus ja lyöntipaalutus, aiheuttavat myös paljon sotkua ja melua. POWERPILE Suomi Oy:n menetelmillä painuma voidaan korjata ahtaissakin tiloissa ilman kaivauksia, tärinää tai muita häiriöitä. Tämän ansiosta korjauksen kokonaiskustannukset jäävät usein merkittävästi pienemmiksi kuin muilla korjausmenetelmillä. 

Haluatko tarjouksen tai hinta-arvion painuman korjaamisesta?

Soita asiakaspalvelumme numeroon 0400 400 800 tai ota yhteyttä www-lomakkeemme kautta. Asiantuntijamme osaavat antaa karkean arvion kustannuksista usein jo puhelimessa, mutta tarkka hinta selviää vasta kohdekartoituksen avulla. Paikan päällä tehtävässä kohdekartoituksessa selvitetään muun muassa painumisen aiheuttaman kallistuksen suuruus, maaperän olosuhteet ja painumisen syy.