Skip to main content

Häiriötön ratkaisu rakennusten painumaongelmiin

POWERPILE Suomi Oy:n tarjoamat palvelut sopivat monenlaisiin kohteisiin ja ongelmiin. Häiriöttömyys, nopeus, luotettavuus ja ympäristöystävällisyys ovat toimintamme avainsanoja, ja jopa 90 % asiakkaistamme olisi valmis suosittelemaan meitä tuttavilleen.

Haluatko tarjouksen tai hinta-arvion painuman korjaamisesta?

Soita asiakaspalvelumme numeroon 0400 400 800 tai ota yhteyttä www-lomakkeemme kautta. Asiantuntijamme osaavat antaa karkean arvion kustannuksista usein jo puhelimessa, mutta tarkka hinta selviää vasta kohdekartoituksen avulla. Paikan päällä tehtävässä kohdekartoituksessa selvitetään muun muassa painumisen aiheuttaman kallistuksen suuruus, maaperän olosuhteet ja painumisen syy.   

 

Miksi valita POWERPILE Suomi Oy:n palvelut ja menetelmät? 

Häiriötön – Käyttämämme menetelmät mahdollistavat sen, että asiakkaat voivat asua kodeissaan ja yrityksen toiminta voi jatkua normaalisti koko korjauksen ajan. Korjaustyöt suoritetaan häiriöttömästi ilman sotkua, tärinää tai meluhaittoja. Myös toiminta teillä, rautateillä, lentokentillä ja satamissa voi jatkua ilman merkittäviä keskeytyksiä.  

Kustannustehokas – Menetelmämme eivät vaadi kaivauksia, erillisiä kuormansiirtorakenteita tai lattioiden rikkomista, mikä säästää sekä korjaukseen kuluvaa aikaa että rahaa. Korjauksen kokonaiskustannukset jäävät usein merkittävästi pienemmiksi kuin muilla menetelmillä.

Nopea – Ratkaisumme ovat erittäin tehokkaita. Geopolymeerin nopea valmisteluaika, injektointi ja kovettuminen mahdollistavat sen, että pienemmissä kohteissa painumisen aiheuttamat ongelmat saadaan korjattua jo yhden työpäivän aikana. Muilla menetelmillä painuman korjaaminen saattaa sen sijaan kestää viikkoja tai jopa kuukausia. 

Luotettava – Kansainvälisesti patentoituja teknologioitamme on käytetty yli 30 vuotta Euroopassa, Pohjois- ja Etelä-Amerikassa, Australiassa ja Aasiassa. Maailmanlaajuisesti käyttämämme teknologia on osoittautunut luotettavaksi yli 100 000 projektissa.  

Monipuolinen – Geopolymeeriteknologia soveltuu lähes kaikkiin maaperiin ja kohteisiin aina asuinrakennuksista teollisuusrakennuksiin ja rautateihin. Korjaustyöt voidaan suorittaa säästä riippumatta sekä kesällä että talvella.

Rakenteelliset ominaisuudet – Käyttämillämme geopolymeereillä on jopa 10 000 kPa paisumisvoima. Tämä mahdollistaa lattioiden ja rakenteiden nostamisen halutulle korkeudelle millimetrin tarkkuudella. Geopolymeerin kovettuessa rakenne saavuttaa täyden lujuutensa lähes välittömästi, joten tiloja voidaan käyttää heti korjauksen jälkeen.

Turvallinen – Geopolymeeriteknologia ei vaadi hydraulista painetta noston aikana. Tämä tekee korjaustoimenpiteestä täysin turvallisen ja pienentää muun muassa rakenteen halkeilua ja rikkoutumisen riskejä.

Jälkiä jättämätön  Geopolymeerin injektointia varten porattavat reiät ovat niin pieniä, ettei laattoja tai lattiapäällysteitä tarvitse poistaa tai rikkoa, vaan reiät voidaan porata niiden läpi. Koska kaivauksia ei tarvita, myös nurmikot ja muut piha-alueet säilyvät käytännössä koskemattomina.

Ympäristöystävällinen – Kaikki POWERPILE Suomi Oy:n menetelmät on luokiteltu ympäristölle neutraaleiksi. Käyttämämme geopolymeerit ovat pitkäikäisiä, veteen liukenemattomia ja kemiallisesti kestäviä. Ne eivät myöskään kuormita ympäröivää maaperää.